Skip to main content

Deep Fried Oysters Southern Style

Deep Fried Oysters Southern Style


You will need.
1 Large Bowl that you have added 2 cups of whole milk to and then you want to add 2 large eggs and with a whisk beat the eggs up into the milk very well.
You will also need another large bowl that you want to add the below to.
1. 2 Cups of Plain Flour ( Also called All Purpose Flour )
2. 1 Cup of Self Rising Yellow Cornmeal.
3. 1 Teaspoon Salt
4. 1 Teaspoon Black Pepper
5. 1 Teaspoon Fine Ground Cayenne Pepper
Mix all 5 ingredients together well.
Now you want to put your oysters a few at a time into the milk and egg mixture. Then put them a few at a time into the bowl of dry ingredients and shake the bowl. Then put them back into the milk and egg mixture and back into the dry mixture. Place your breaded oysters onto a tray or plate and refrigerate them for a mininum of 1 hour. You want your oil at 350 degrees and then you want to fry your oysters a few at a time. Drain your oysters well on paper towels and serve at once with our oyster dipping sauce.
If you make these recipes please post a comment below and let us know how the recipe turned out for you. 





Crumbed Oyster Mushrooms

Ingredients

1 tray (about 125g / 4oz) oyster mushrooms
1/4 cup plain flour
2 eggs, beaten with 2 tbsp water
3/4 cup breadcrumbs
1/2 tbsp curry powder
1/2 tsp chicken stock powder
1/4 tsp salt
Dash of pepper
Vegetable oil for deep-frying

Method

  1. Clean the mushrooms by gently wiping them with a moist kitchen towel.
  2. Place the flour and beaten egg in 2 separate shallow dishes.
  3. Combine breadcrumbs, curry powder, chicken stock powder, salt and pepper and mix well.
  4. Heat the vegetable oil in a wok or pan on medium-high heat until hot.
  5. Dredge each mushroom in the flour, shake off excess, then into the egg and followed by the breadcrumb mix. Set aside on a plate.
  6. When the oil is hot, fry the coated mushrooms in batches until golden brown and crisp. Remove and drain on kitchen paper. Serve on its own or with a sweet chilli sauce.


Crumbed சிப்பி காளான்

தேவையான பொருட்கள்

1 தட்டில் (சுமார் 125g / 4oz) சிப்பி காளான்
1/4 கப் வெற்று மாவு
2 தேக்கரண்டி தண்ணீர் தாக்கப்பட்டு 2 முட்டைகள்,
3/4 கப் நனைக்கப்பட்டு
1/2 டீஸ்பூன் குழம்பு பொடி
1/2 தேக்கரண்டி கோழி பங்கு தூள்
1/4 தேக்கரண்டி உப்பு
மிளகு சிறுகோடு
ஆழமான வறுக்கவோ தாவர எண்ணெய்

முறை

மெதுவாக ஒரு ஈரமான சமையலறை துண்டு அவர்களை துடைப்பது மூலம் காளான்கள் சுத்தம்.
2 தனி ஆழமற்ற உணவுகள் மாவு மற்றும் தாக்கப்பட்டு முட்டை வைக்கவும்.
நண்பனின், குழம்பு பொடி, கோழி பங்கு தூள், உப்பு மற்றும் மிளகு சேர்த்து நன்கு கலக்க.
ஒரு கடாயில் உள்ள தாவர எண்ணெய் சூடாக்கி, அல்லது சூடான வரை நடுத்தர உயர் வெப்ப மீது பான்.
மாவு ஒவ்வொரு காளான் தோண்டித் துருவிப், பிறகு முட்டை ஒரு, அதிகப்படியான களைந்தெறிந்து பிரெட்க்ரம்ப் கலவை மூலம் தொடர்ந்து. ஒரு தட்டில் ஒதுக்கி.
எண்ணெய் சூடாக இருக்கும் போது, தங்க பழுப்பு மற்றும் மிருதுவான வரை தொகுப்புகளும் பூசிய காளான்கள் வறுக்கவும். நீக்க மற்றும் சமையலறை காகிதத்தில் வாய்க்கால். அதன் சொந்த அல்லது ஒரு இனிப்பு மிளகாய் சாஸ் உடன் பரிமாறவும்.


Comments

Popular posts from this blog

காளான் வளர்ப்பு

                                                 காளான் வளர்ப்பு  காளான்   அதிக அளவு புரத சத்து மிக குறைந்த அளவு கொழுப்பு சத்து, மற்றும் சர்க்கரை சத்து, அமினோ அமிலங்கள், மற்றும் தாது உப்புகள், நார்ச்சத்து, சாம்பல் சத்து, வைட்டமின்கள் இருக்கின்றன. குழந்தைகள் முதல் பெரியவர்கள் வரை சாப்பிட கூடிய உணவு காளான். உணவாக மட்டுமல்லாமல் ரத்தத்திலுள்ள கொழுப்பை 24% சதவீதம் அளவுக்கு குறைப்பதோடு உடலில் தோன்றும் கட்டிகளையும், மூளையில் தோன்றும் ரத்தகசிவை நீக்கும் திறமை கொண்டது. அதிக இரத்த அழுத்தம் உள்ளவர்களும், நீரிழிவு நோய் உள்ளவர்களும் காளான் உட்கொள்வதன் மூலம் குணம் அடையலாம். மேலும் நார்ச்சத்து, காளானில் அதிகமாக இருப்பதால் வயிற்றுபுண் மற்றும் மலச்சிக்கலுக்கு சிறந்த மருந்தாகும். உணவு காளாங்கள் புற்றுநோயை தடுப்பதுடன், நச்சு உயிர்களையும் அழிக்கும் வல்லமை கொண்டது. அனைவரும் அரிசி உணவை உண்பதனாலேயே சர்க்கரை நோய்  வருகிறது.  அதைத் தவிர்த்து ராகி, கம்பு, சோளம் ப...

Cultivation of Milky Mushroom

Cultivation of Milky Mushroom  reference:http://www.iihr.res.in/ The cultivation technology of  Calocybe   spp . commonly called as Milky mushroom has been standardized on locally available substrates. This is the first Indian mushroom variety to be commercialized by IIHR. This variety is a tropical species and has excellent shelf life. The flow chart of the technology is as follows. Substrate preparation (Paddy or wheat straw) Chopped in small (1-2cm pieces), soaked in water for 2-3 hours Substrate can be pasteurized by hot water (80°C) for 2hours (no prior soaking required in this case), suitable for small scale production  OR  steam pasteurization at 80°C for 2 hours (in autoclave or special steam chambers), suitable for semi-commercial production  OR  sterilized in an autoclave (after filling in PP bags, plugged with cotton) at 121°C, 15 lb pressure for 15 minutes (best method for commercial production) ...

mushroom pulao recipe

mushroom pulao recipe Mushroom Pulao Recipe in Goan style  Step by Step Mushroom Pulao Recipe: Clean, wash and soak the rice for 15-20 mins. When the rice is getting soaked, chop all the veggies. Clean and chop the mushrooms too. Take all the whole garam masala and keep it aside. In a pressure cooker, heat oil. Add the whole garam masala and saute till they are fragrant. Add the onions and saute the onions till translucent or light brown. Add the ginger-garlic paste and saute till the raw aroma of the ginger-garlic disappears. Now add the chopped tomatoes, potatoes and mushrooms. Saute for 8-10 minutes till the mushrooms are half cooked. Keep on stirring at intervals. Add the soaked rice and the chopped green chili. Saute the rice for 1 to 2 minutes stirring gently on a low flame. Add the coconut milk and water, along with salt and pressure cook the rice for 2 to 3 whistles.  Serve the mushroom pulao  with  sliced onions and...