Easy Deep Fried Oyster Mushrooms Ingredients 8 oz whole white mushrooms 1 cup Italian seasoned breadcrumbs ¾ cup all purpose flour 2 lightly beaten eggs Oil for deep frying Instructions Heat the oil to 375 degrees F in a deep fryer. Wash the mushrooms and remove most of the stems apart from the very top. Pat them dry with paper towels, and then coat them in the flour, shaking off the excess. Dip the floured mushrooms in the beaten eggs, and then coat them with breadcrumbs. Leave them on a rack for a few minutes, to let the batter set a bit. Deep fry them for about 3 minutes, in batches. The deep fried mushrooms are done when they are crispy and golden brown. Drain them on paper towels and serve them hot with any dip recipe you fancy. தேவையான பொருட்கள் 8 அவுன்ஸ் முழு வெள்ளை காளான் 1 கப் இத்தாலிய பதப்படுத்தப்படுகிறது நனைக்கப்பட்டு ¾ கப் அனைத்து நோக்கம் மாவு 2 சிறிது தாக்கப்பட்டு முட்டைகள் ஆழமான வறுக்கப்படுகிறது எண்ணெய் வழிமுறைகள் ஒரு...
Delicious Varieties of mushroom food Mushroom Recipes, Mushroom Fry, Mushroom soup, Mushroom Gravy,.... Mushroom Food