Skip to main content

Crispy Oyster mushroom fry

Crispy Oyster mushroom fry



approximately 1 lb. ***prepared, fresh OYSTER mushrooms
1 cup all-purpose flour
1/3 cup fresh oregano leaves, chopped fine
3 Tablespoons cornmeal
2 teaspoons sea salt
1 teaspoon freshly ground pepper
1 teaspoon onion powder
1 teaspoon garlic powder
dash of cayenne pepper
3 large eggs
5 Tablespoons milk
peanut oil for frying (peanut oil won’t smoke when it gets hot)
Sriracha hot sauce, fresh oregano sprigs and lemon wedges for garnish
*** to prepare Morel mushrooms for eating: Gently wash off excess dirt and debris from mushrooms. Place mushrooms in a large soup pot or canning pot and immerse them in salt water. Allow them to soak for one hour. Remove mushrooms from salt water, rinse and gently blot dry with flour sack towels or paper towels. Lay them side by side on large baking sheets lined with paper towels. Do this preparation process just prior to serving. Try to eat, prepare and cook your morels the same day that you pick them for maximum flavor and freshness. If you can’t eat them the same day, store them in a brown paper bag in your refrigerator for up to three days.
to make the fritters:
Heat an inch or two of peanut oil in a large, deep, heavy-bottomed skillet. (optimum temperature 350-360 degrees F.) Make sure you have at least two inches of headspace in your skillet to allow for bubbling oil.
Combine flour, chopped oregano, cornmeal, salt, pepper, onion powder, garlic powder and cayenne in a large mixing bowl. Mix well with a wire whisk.
In a separate bowl, combine the eggs and milk. Whisk well with a wire whisk.
Dredge the prepared, blotted mushrooms first in flour mixture, then in egg mixture and again in flour. Fry in the hot oil, until each side is golden brown. Remove to a big platter or individual serving plates. Serve with the Sriracha (or your favorite hot sauce,) fresh oregano and lemon wedges if desired.
Enjoy!

சுமார் 1 lb. *** தயார், புதிய கிளிஞ்சல் காளான்கள்
1 கப் அனைத்து நோக்கம் மாவு
1/3 கப் புதிய ஆர்கனோ இலைகள், பருப்பு நன்றாக
3 தேக்கரண்டி கட்டுப்படுத்தப்படும் cornmeal
2 தேக்கரண்டி கடல் உப்பு
1 தேக்கரண்டி புதிதாக தரையில் மிளகு
1 தேக்கரண்டி வெங்காயத் தூள்
1 தேக்கரண்டி பூண்டு பொடி
சிவப்பு மிளகாய் கோடு
3 பெரிய முட்டை
5 தேக்கரண்டி பால்
கடலை எண்ணெயில் வறுக்கவோ (அது வெப்பமாக போது கடலை எண்ணெயில் புகைப்பிடிக்க முடியாது)
Sriracha சூடான சாஸ், அழகுபடுத்த புதிய ஆர்கனோ மல்லி மற்றும் எலுமிச்சை குடைமிளகாய்
*** உண்ணுதல் ப்ரெகோக்ஸ் காளான்கள் தயாரிக்க: மெதுவாக காளான்கள் இருந்து அதிகப்படியான அழுக்கு மற்றும் குப்பை கழுவும். ஒரு பெரிய சூப் பானை அல்லது பதப்படுத்தல் தொட்டியில் காளான்கள் வைக்கவும் மற்றும் உப்பு தண்ணீர் அவற்றை மூழ்கடித்து. அவர்கள் ஒரு மணி நேரம் ஊற அனுமதி. மாவு வேலையிலிருந்து துண்டுகள் அல்லது பேப்பர் துண்டுகள் கொண்ட உலர் ஈரத்தை இழு மெதுவாக, உப்பு நீர் இருந்து காளான்கள் நீக்கவும் துவைக்க மற்றும். காகித துண்டுகள் வரிசையாக பெரிய பேக்கிங் தாள்கள் மீது அருகருகே லே. பரிமாறும் சற்று முன்னர் இந்த தயாரிப்பு செயல்முறை செய்ய. , சாப்பிட தயார் செய்து உங்கள் morels நீங்கள் அதிகபட்ச சுவை மற்றும் புத்துணர்ச்சி அவர்களை அழைத்து அதே நாளில் சமைக்க முயற்சி. நீங்கள் அவர்களை அதே நாள் சாப்பிட முடியவில்லை என்றால், வரை மூன்று நாட்கள் உங்கள் குளிர்சாதன பெட்டியில் ஒரு பழுப்பு காகித பையில் அவற்றை சேமிக்க.
பஜ்ஜி செய்ய:
ஒரு பெரிய, ஆழமான, கனரக அடிப்பாகமுடைய வாணலி இல் கடலை எண்ணெயில் ஒரு அங்குல அல்லது இரண்டு சூடேற்றவும். (உகந்த வெப்பநிலை 350-360 டிகிரி எப்) நீங்கள் எண்ணெய் குமுறும் அனுமதிக்க உங்கள் வாணலி இல் HeadSpace குறைந்தது இரண்டு அங்குல உறுதி.
ஒரு பெரிய கலவை கிண்ணத்தில் மாவு, பருப்பு ஆர்கனோ, கட்டுப்படுத்தப்படும் cornmeal, உப்பு, மிளகு, வெங்காயம் தூள், பூண்டு பொடி மற்றும் சிவப்பு ஒன்றிணைத்தல். ஒரு கம்பி துடைப்பம் கொண்டு நன்கு கலந்து.
ஒரு தனி கிண்ணத்தில், முட்டை மற்றும் பால் இணைக்கிறது. ஒரு கம்பி துடைப்பம் நன்றாக துடைப்பம்.
மாவு மீண்டும் பிறகு முட்டை கலவையில், மாவு கலவையை முதல் தயார், இந்தாண்டின் காளான்கள் தோண்டித் துருவிப் மற்றும். சூடான எண்ணெய் ஃப்ரை, ஒவ்வொரு பக்கத்தில் தங்க பழுப்பு வரை. ஒரு பெரிய தட்டில் அல்லது தனிப்பட்ட பரிமாறப்படும் தகடுகள் நீக்க. விரும்பினால் Sriracha (அல்லது உங்களுக்கு பிடித்த சூடான சாஸ்,) புதிய ஆர்கனோ மற்றும் எலுமிச்சை குடைமிளகாய் சேர்த்து பரிமாறவும்.
மகிழுங்கள்!

Comments

Popular posts from this blog

காளான் வளர்ப்பு

                                                 காளான் வளர்ப்பு  காளான்   அதிக அளவு புரத சத்து மிக குறைந்த அளவு கொழுப்பு சத்து, மற்றும் சர்க்கரை சத்து, அமினோ அமிலங்கள், மற்றும் தாது உப்புகள், நார்ச்சத்து, சாம்பல் சத்து, வைட்டமின்கள் இருக்கின்றன. குழந்தைகள் முதல் பெரியவர்கள் வரை சாப்பிட கூடிய உணவு காளான். உணவாக மட்டுமல்லாமல் ரத்தத்திலுள்ள கொழுப்பை 24% சதவீதம் அளவுக்கு குறைப்பதோடு உடலில் தோன்றும் கட்டிகளையும், மூளையில் தோன்றும் ரத்தகசிவை நீக்கும் திறமை கொண்டது. அதிக இரத்த அழுத்தம் உள்ளவர்களும், நீரிழிவு நோய் உள்ளவர்களும் காளான் உட்கொள்வதன் மூலம் குணம் அடையலாம். மேலும் நார்ச்சத்து, காளானில் அதிகமாக இருப்பதால் வயிற்றுபுண் மற்றும் மலச்சிக்கலுக்கு சிறந்த மருந்தாகும். உணவு காளாங்கள் புற்றுநோயை தடுப்பதுடன், நச்சு உயிர்களையும் அழிக்கும் வல்லமை கொண்டது. அனைவரும் அரிசி உணவை உண்பதனாலேயே சர்க்கரை நோய்  வருகிறது.  அதைத் தவிர்த்து ராகி, கம்பு, சோளம் ப...

Cultivation of Milky Mushroom

Cultivation of Milky Mushroom  reference:http://www.iihr.res.in/ The cultivation technology of  Calocybe   spp . commonly called as Milky mushroom has been standardized on locally available substrates. This is the first Indian mushroom variety to be commercialized by IIHR. This variety is a tropical species and has excellent shelf life. The flow chart of the technology is as follows. Substrate preparation (Paddy or wheat straw) Chopped in small (1-2cm pieces), soaked in water for 2-3 hours Substrate can be pasteurized by hot water (80°C) for 2hours (no prior soaking required in this case), suitable for small scale production  OR  steam pasteurization at 80°C for 2 hours (in autoclave or special steam chambers), suitable for semi-commercial production  OR  sterilized in an autoclave (after filling in PP bags, plugged with cotton) at 121°C, 15 lb pressure for 15 minutes (best method for commercial production) ...

mushroom pulao recipe

mushroom pulao recipe Mushroom Pulao Recipe in Goan style  Step by Step Mushroom Pulao Recipe: Clean, wash and soak the rice for 15-20 mins. When the rice is getting soaked, chop all the veggies. Clean and chop the mushrooms too. Take all the whole garam masala and keep it aside. In a pressure cooker, heat oil. Add the whole garam masala and saute till they are fragrant. Add the onions and saute the onions till translucent or light brown. Add the ginger-garlic paste and saute till the raw aroma of the ginger-garlic disappears. Now add the chopped tomatoes, potatoes and mushrooms. Saute for 8-10 minutes till the mushrooms are half cooked. Keep on stirring at intervals. Add the soaked rice and the chopped green chili. Saute the rice for 1 to 2 minutes stirring gently on a low flame. Add the coconut milk and water, along with salt and pressure cook the rice for 2 to 3 whistles.  Serve the mushroom pulao  with  sliced onions and...